Sider

torsdag 26. april 2012

Hyllest til sauen del 2

Fortsatt insprert av sauen, fant jeg dette flotte saue-stoffet på lappemøte i går, og har nå sydd denne sminkepungen. Har begynt å skjønne dette med å sy glidelås, og denne ble jeg veldig fornøyd med.

Bruk av skikkelig vatt gjør resultatet stadig bedre. Her holder det ikke med vatt fra Stoff og Stil.



Som fòr valgte jeg et gress-grønt-blomster stoff....for sauer liker jo gress :)
Fargen kommer desverre ikke helt til sin rett her.

søndag 22. april 2012

En hyllest til sauen

Jeg strikker for det mest av ullgarn, og hadde lyst til å sende en liten takk til alle sauene som har gitt av ulla si for at jeg skal kunne kose meg med hobbyen min.
Vottene er strikket av rent ullgarn, og før de fikk en runde i vaskemaskinen, broderte jeg på to sauer.



Jeg synes også det er spennende å følge bloggen til Lykkesau. De har akkurat fått masse små søte lam, og de kommer sikkert til å produsere masse ull etterhvert.  

mandag 9. april 2012

Vårlig skjerf

Det har vært litt stille fra meg i det siste, og grunnen er at jeg sysler med tanker om å drive litt med negledesign. Jeg skal ha permisjon fra jobben om ikke så lenge, og skal melde meg på kurs i negldesign. Kanskje starte litt for meg selv og finne ut om dette er noe for meg. Trenger noen forandringer i livet, og kanskje er dette veien ......?

Uansett har jeg sydd et vårlig skjerf. Stoffet er en rest fra siste besøk hos Stoff og stil. Det er polyester, og gir ikke særlig varme, men jeg falt for dette stoffet likevel, selv om det bare blir til pynt.




Passer jo flott til den litt kjedelige grå vår-jakken min.

Nå er påsken over og jobben venter i morgen. Nyt dagen.!!